fredag 5. februar 2016

Pakke fra hobbyklubben

Da jeg vart medlem i Tanums hobbyklubb valgte jeg gavekort som velkomstgave! Jeg angrer ikke ett sekund for jeg er virkelig fornøyd med pakka mi!

Jeg valgte meg ut tre strikkebøker, dette var et minimumskrav. Som fan av Karpe Diem vart boka Hønsestrikk til folket et klart valg. Boka inneholder strikkeoppskrift på Karpe Diem genseren som er designet av Cecilie som har laget boka og Chirag Patel. Denne genseren vil dere se et ferdig produkt av tilslutt jeg er allerede godt i gang og håper jeg blir ferdig med den til konsert på Hamar i mars.



Min andre bok vart Vinterstrikk til hele familien. Jeg kikket litt rundt på nettet og bladde litt i boka elektronisk og fant ut at dette var en bok for meg. Det var utrolig mange fine oppskrifter i denne og. Da jeg satt å bladde i denne ved siden av samboeren min, og han oppdaget Islender genseren, fikk jeg en kommentar på at den genseren var noe han kunne tenke seg. Så da blir det nok en Islender genser etterhvert også.





















Min siste bok vart Garnglede i Rosendal. Jeg falt rett og slett for den fine utformingen av boken og mønsteret som de fleste oppskriftene i boka bygger på, er så utrolig vakkert. I tillegg til hekling og strikking inneholder boka enkelte matoppskrifter blant annet Rabarbrasuppe. Denne boka passer derfor utrolig godt inn hjemme hos med siden jeg liker å strikke, bake og lage mat.




















I tillegg til bøkene valgte jeg meg ut et teppe som så utrolig deilig ut. Da jeg fikk teppet kunne jeg ikke ta hendene fra det, det var så utrolig godt og mykt. Teppet er allerede en stor favoritt hos meg! Det er så utrolig mykt og veldig godt å ha over seg når jeg strikker. Jeg fikk ikke tatt bilde av teppet akkurat nå, men det vil kanskje snike seg inn på noen bilder etterhvert.


Ha en fin helg alle sammen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar